M

Moderne appartementen te koop in Friesland

De antieke trapgevel, de extra hoge raampartijen, het ambachtelijke metselwerk van het hoofdgebouw; het doet allemaal heel erg denken aan het adellijke woonhuis dat hier ooit stond. Burmaniastate, of ook wel Hayema-State.

De 18 moderne appartementen zelf zijn bovengemiddeld licht en ruim: een gulle 100 m2 woonoppervlak. Allemaal op een eigen terrein, bereikbaar via een voorname, smeedijzeren toegangspoort. Levensloopbestendig, praktisch, buitengewoon sfeervol wonen.

Koop je op deze unieke plek een appartement, dan ben je verzekerd van een waardevaste, altijd gewilde woning. Goed om te weten, al wil je er vermoedelijk de rest van je leven niet meer weg.

Aanmelden
Vorstelijk wonen in Friesland

Nieuwbouw appartementen in Stiens

N

Klassieke binnentuin, bomen, water en weidevogels rondom. Op loopafstand de dorpskerk op een hoge terp. Naar hartje Leeuwarden in ietsje minder dan een kwartier. Je voelt de historische betekenis best een beetje - de directe omgeving is in de afgelopen drie eeuwen net zo groen en schilderachtig gebleven. Je krijgt alleen niet meer te maken met piepende deuren en tochtige ramen; want de duurzaamheid en het afwerkingsniveau, die zijn allebei helemaal van nu. Levensloopbestendig, want helemaal gelijkvloers.    

Meer over de locatie